Palatul Snagov


     Dupa extindere, Palatul Snagov a ajuns la 1.500 de mp. Are Cabinetul 1 si Cabinetul 2 pastrate intacte, o sala de asteptare, una de sedinte, una de mese si o micuta sufragerie lipita de bucatarie. La etaj are trei dormitoare impunatoare, cu bai (cu bine-cunoscutele robinete aurite, prezentate in '89 ca fiind de aur), iar la mansarda se afla doua camere pentru copii. In subsol, sala de cinema pastreaza si azi, intr-un aer inchis si vechi, aparatura de proiectie originala.
     Alaturi stau crama, salile de fitness, gimnastica, sauna si masaj. Piscina, cu tavan escamotabil, este acum goala.
Toate dotarile casei sunt originale si rezista remarcabil de bine pentru ca nu au fost folosite. Birourile sunt sobre, dar luxoase, mesele din lemn de cires se afla intre peretii tapetati cu matasuri, iar sub lustrele de cristal se gasesc dormitoarele amenajate dupa imagini burgheze.
     Este un palat cu arhitectura brancoveneasca, mobilat in stil baroc, dupa gustul familiei - inclinat spre lucruri incarcate ornamental.
     Atat palatul cat si cladirile anexe gazduiesc, forumuri politice, intruniri ale angajatilor unor multinationale, nunti sau botezuri.


  INFORMATII SI REZERVARI:    021.320.89.54